Home Sport Sinte, hvite menn utenfor Harry Kanes hus med fakler og høygafler i natt

Sinte, hvite menn utenfor Harry Kanes hus med fakler og høygafler i natt

0
Sinte, hvite menn utenfor Harry Kanes hus med fakler og høygafler i natt
Tottenham-spissen Harry Kane ble vekket av sinte menn med fakler i natt. (Foto: Adolf Hillestad)

BUCKINGHAMDALE: Den engelske fotballstjernen Harry Kane ble vekket av en truende mobb etter en mislykket dobbel gameweek der spissen ikke greide å sanke mer 3 poeng på to kamper.

Mer enn 300 sinte, hvite middelklassegutter i 30- og 40-årene hadde samlet seg utenfor Tottenham-spissens fasjonable bolig i Buckinghamdale. Mobben bestod i hovedsak av Fantasy Football-spillere fra Røa, Lørenskog og Asker som alle hadde fått sesongen ødelagt av en dobbel gameweek der Kane ikke maktet å score et eneste mål eller notere seg for en målgivende pasning.

– Kane er alt for ustabil, og dette har nok en gang gått utover meg som en uskyldig tredjepart.

Nok er nok

Sebastian Fjeld Privilegeum (32) var blant mobben som hadde tatt turen til England for å protestere.

– Kane er alt for ustabil, og dette har nok en gang gått utover meg som en uskyldig tredjepart, forklarer Asker-mannen. – Man kan ikke bøtte inn mål i den ene kampen og så svikte totalt i neste. Det gjør det utrolig vanskelig å gjennomføre en Fantasy Football-sesong.

Bortkastet trippelkaptein

En annen av de oppmøtte var Torkild Torkild (29) fra Rasta i Lørenskog.

– Jeg følte meg nokså trygg da jeg brukte trippelkapteinen min denne gangen, men nå står jeg ribbet tilbake, forklarer Torkild som har to sønner hjemme på Lørenskog. – Dette er tøft for hele familien, så klart. Alle merker jo når pappa er i dårlig humør.

Krever beklagelse

I tillegg til å true målkongen med fakler og høygafler hadde også lynsjemobben samlet seg om et felles krav.

– Ja, vi krever nå at Harry Kane viser seg i soveromsvinduet og kommer med en beklagelse, forklarer leder for aksjonen Nikolai Thune (33) fra Oslo. – Vi har tenkt å si dette i megafonen, men vi har ikke greid å bli enige om hvordan man vi skal formulere kravet, siden engelskmennene har så mange ord for unnskyld. Nå står det mellom «pardon», «sorry», «excuse me» og to ord til som jeg ikke kan uttale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here