Home Nyheter Carl I. Hagen vil bli sirkusdirektør

Carl I. Hagen vil bli sirkusdirektør

0
Carl I. Hagen vil bli sirkusdirektør
Carl I. Hagen kunngjorde sitt kandidatur for stillingen som ny direktør i Cirkus Arnardo i dag.

Frp-nestor Carl I. Hagen (73) har kunngjort at han vil droppe sitt kandidatur til Nobel-komiteen, trekke seg fra Stortinget og satse alt på å bli ny direktør i Cirkus Arnardo.

Hagen slapp bomben om at han trekker seg fra politikken på en pressekonferanse i dag tidlig. – Jeg har oppnådd alt jeg ville innen politikken, sa den tidligere formannen i Frp til de oppmøtte fra pressen. – I min tid har jeg sett partiet gå fra å være et veldig rasistisk enmannsparti til å bli et mangfoldig, regjeringsdyktig og litt mindre rasistisk parti. Til Siv Jensen og Sylvi, Jon Georg, eller hvem det nå blir som til slutt dolker deg i ryggen: Lykke til videre.

Hagen raste videre mot sine motstandere i politikken, og pekte ut veien videre. – Det er nå tydelig at jeg ikke er ønsket i Nobel-komiteen, og jeg ser derfor ingen annen utvei enn å oppfylle min gamle guttedrøm om å bli sirkusdirektør. Lukten av sagmugg kaller meg tilbake til manesjen.

– Dersom jeg skulle mislykkes i min kampanje for å bli ny direktør i Cirkus Arnardo, vil jeg prøve meg på Cirkus Agora. Dersom det også skulle feile, vil jeg bli politimester i Oslo, eventuelt Andeby, eventuelt Gåseby, eller billettkontrollør for Oslo Sporveier, fortsatte Hagen før han ble avbrutt og forsiktig geleidet av scenen av sin kone Eli.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here