Den folkekjære frosken Pepe the Frog kommer til Oslo. (Foto: Scanpix)

Da er det endelig bekreftet at alt-right-profilen Pepe the Frog kommer til Oslos nye storstue 11. november. Den nyoppstartede fake news-redaksjonen Resett er arrangør.

Det er duket for folkefest på høyre fløy når frosken, nettpersonligheten, meme-trynet og provokatøren Pepe the Frog ankommer Oslo i november. Integreringsminister Sylvi Listhaug, redaktør Helge Lurås og bloggeren Jan Petter Sissener vil være blant talerne.

Fan siden barndommen

– Jeg har vært fan av Pepe the Frog siden jeg var lita jente så dette gleder jeg meg stort til, smiler Listhaug som legger til at det er viktig at politikere møter folk der folk flest samles.

– Dette handler aldeles ikke om å provosere for provokasjonens skyld.

Redaktør Helge Lurås er storfornøyd med bookingen av den animerte frosken, men avviser at det hele er et PR-stunt.

– Nei, dette handler aldeles ikke om å provosere for provokasjonens skyld. Pepe the Frog vil tilby strategisk analyse til både beslutningstagere og den videre offentlighet, uttaler Lurås.

Det er første gang Norge får besøk av en fiktiv frosk siden Kermit the Frog gjestet Chat Noir i 1982.

Ikke invitert

Alliansen-leder Hans Lysglimt Johansen er ikke blant talerne under novembermøtet, noe som har fått ham til å rase i en nylig publisert video. I videoen ser man Lysglimt kjøre bil mens han smiler og hytter nevene mot arrangøren:

– At ikke engang denne gjengen med hobby-fascister vil ha meg til å tale på dette arrangementet viser en gang for alle hvilken klovn jeg er i det politiske landskapet, sier Lysglimt før han forsøker å sable en prosecco uten hendene på rattet. I de siste sekundene av videoen ser man bilen skjene ut av veien og ned i grøfta på høyre side.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here