Home Nyheter Lila ble kalt «stalinist» i populær Facebook-gruppe

Lila ble kalt «stalinist» i populær Facebook-gruppe

0
Lila ble kalt «stalinist» i populær Facebook-gruppe

Lila Tungnemdal (54) ble kalt «stalinist» i Facebook-gruppa «Gamle bilder fra Oslo». Nå melder hun seg ut i protest.

I det siste har debatten rast inne på den populære Facebook-gruppa «Gamle bilder fra Oslo», hvor medlemmene hyppig deler gamle bilder fra hovedstaden. Heter det for eksempel «Majorstua» eller «Majorstuen»? Hvorfor uttales så mange substantiv med a-endelser på østkanten? Den aggressive diskusjonen i gruppa med over 27000 medlemmer ble til slutt for mye for Lila.

– Tendensen har man kunnet se over en lengre stund. Språket blir stadig styggere og tonen blir stadig slemmere der inne, forteller coachen og rosenterapeuten til Nieuhetene.

– Så nå melder jeg meg ut. Jeg har fått nok.

«Remje» og «stalinist»

Natt til i går ble hun kalt «stalinist» av et gruppemedlem (med profilbilde av fotballstjernen Boateng, journ.anm.) da hun påpekte at hun sier «Majorstua» – selv om hun er fra Bolteløkka, som vi vet ligger vest for Akerselva, det kjente skillet mellom øst og vest.

Faksimile fra Facebook-guppen «Gamle bilder i Oslo»

– Det verste er at jeg ble kalt stalinist som om det var et skjellsord, forteller hun, med rødkantede øyne. – Altså, selvfølgelig er jeg tilhenger av Stålmannen fra Gori, Maos beste venn og Hitlers erkefiende. Har dere i det hele tatt SETT bilder av den unge Stalin?

Så blir rosenterapeuten fjern og stille.

– Å, som jeg savner det gamle politbyrået, det gamle Sovjetunionen, avslutter Tungnemdal med et drømmende blikk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here