Home Nyheter Patetisk fadder lever fortsatt i fadderuka

Patetisk fadder lever fortsatt i fadderuka

0
Patetisk fadder lever fortsatt i fadderuka
Sebastien Tullin (i rød t-skjorte) lever fortsatt i fadderuka, ifølge anonyme kilder.

For de aller fleste studenter er fadderuka nå overstått, og det nye semesteret er i gang. Men for noen er det vanskelig å gi slipp på de berusende første dagene. Tidligere fadder Sebastien Tullin (25) er en av dem.

‒ Nei, det stemmer ikke, avkrefter Tullin da vi konfronterer ham med saken utenfor HumSam-biblioteket på Blindern. ‒ Jeg vil heller si at jeg ikke kaster fra meg fadderansvaret bare fordi semesteret er i gang. Dessuten uttales det «SebastiÆn», ikke «Sebastian».

Fadder på fjerde året

Tullin har fortsatt på seg den særegne røde t-skjorta som viser at han har vært fadder for nye sosiologistudenter, til tross for at fadderuka nå offisielt er over. Det er fjerde år på rad at masterstudenten har tatt på seg oppgaven.

Også i sitt første år valgte Tullin å ta på seg rollen som fadder. ‒ Det var aldri naturlig for meg å bli fadret, å være noens fadderbarn. Jeg har aldri hatt behov for det. Men jeg gikk rett inn i fadderrollen fra første dag. De kalte meg «Gudfaren», forteller han.

Nieuhetene har senere fått bekreftet at ingen kalte Tullin «Gudfaren».

‒ Kan ikke være fadder bare til hverdags

Tullin bekrefter at han har brukt fadderskjorta fra 2014 hver eneste dag siden han begynte å studere, også i feriene.

‒ Jeg pleier å stryke t-skjorta annenhver uke gjennom semesteret, så det ikke opparbeider seg skrukker. Dette reduserer også sjansen for at møllegg skal få gode vekstvilkår, forklarer 25-åringen. ‒ Jeg kan ikke være fadder bare til hverdags. Jeg tenker på fadderbarna mine hele tiden, og jeg har fortsatt kontakt med mange av dem jeg har vært «mentor» for.

Nieuhetene har senere fått bekreftet at ingen av Tullins fadderbarn har opprettholdt kontakten med ham.

‒ Du får ha meg unnskyldt, jeg har faktisk et rebusløp å «orge», ler Tullin idet han forlater oss, men vi aner mange år med fortrengte tårer bak latteren.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here