Home Nyheter Henrik (25) har aldri spurt foreldrene om penger til husleie

Henrik (25) har aldri spurt foreldrene om penger til husleie

1
Henrik (25) har aldri spurt foreldrene om penger til husleie
Nevemagneten: Henrik Fritzner (Foto: Privat)

Tjuefemårige Henrik Fritzner fra Kolbotn har aldri lånt penger fra foreldrene til husleie.

Avsløringen kommer i studentavisa ved Arkitekturhøgskolen i Oslo, der det gjerrige rasshølet nå er i havn med første år av mastergradsstudiene. I en «fem på gaten»-enquête om personlig økonomi røper Kolbotn-jomfruen at han faktisk aldri har mottatt økonomisk hjelp fra venner eller familie.

– Jeg har stålkontroll på hver krone, forteller den selvgode brilleslangen når vi møter ham på campus.

– Men hender det aldri at du ramler på fylla eller gjør et eller annet idiotisk impulsinnkjøp som gjør at resten av måneden blir trangere enn vanlig? spør vi.

– Å ramle betyr å falle. For meg er ethvert fall utenkelig, svarer idioten kjapt. – Et godt liv handler om tre ting: kontroll, kontroll – og kontroll.

– Hva har du da gjort for å være så uavhengig som du er?

Nieuhetenes journalist er nær ved å dra hetta over hodet på lille Mister Feilfri nå.

– Jeg jobber i feriene og helgene. Sparer alt jeg kan. Jeg gjør ikke noe dumt eller uansvarlig. Alle kan klare seg selv hvis de bare vil, vet du.

Du har gjettet det: Henrik er bedre enn oss.

Henriks far advarer

Nå har selv foreldrene sett seg lei av at sønnen kategorisk takker nei til økonomisk støtte.

«Selv når vi en sjelden gang vippser over en tusing, får vi den i retur. Mamma og pappas penger er visst ikke bra nok for Henrik-gutten»

– Henrik skal være så perfekt hele tida. Selv når vi en sjelden gang vippser over en tusing, får vi den i retur. Mamma og pappas penger er visst ikke bra nok for Henrik-gutten, kommenterer Jan Fritzner.

– Gutten kommer til å få en jævlig svær overraskelse midt i planeten når han en dag skjønner at livet ikke er perfekt likevel, og at man ikke kan kontrollere alt, supplerer Mette Fritzner, mor til den nedrigste organismen som noen gang har trådt jordas overflate.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here