Et av bildene som vakte sterke reaksjoner på sosiale medier.

Sylvi Listhaugs medieguru, 24 år gamle Espen Teigen er i hardt vær etter en fotoshoot på statsrådens soverom.

De kontroversielle bildene ble tatt i forbindelse med et portrettintervju i Stjørdals-Posten. Teigen er førstekandidat for Fremskrittspartiet i Nord-Trøndelag, men er foreløpig mest kjent som mannen bak Sylvi Listhaugs suksess på sosiale medier.

Inne i garderobeskapet

Et av bildene viser Teigen sittende inne i et av garderobeskapene til innvandrings- og integreringsministeren, som for tiden er ute i fødselspermisjon. På Facebook og Twitter kom reaksjonene raskt.

«Tillitsbrudd av Espen Teigen. Ingen respekt for privatlivets fred. Trist!» skrev den profilerte MDG-politikeren Ervin Tripoli.
«En kvinnes garDerobe skap er heNnes borg ! Slik vil vi ikke ha det !» smalt det fra twitterbrukeren @leifterjesen.

Forsøkte å avdramatisere

Teigen selv forsøkte først å avdramatisere situasjonen.
– Ja, vi tok noen bilder på fru Listhaugs soverom. Men det har sin naturlige årsak. Jeg har sovet i garderobeskapet siden jeg begynte å administrere fruens Facebook-side. For å representere fruen på sosiale medier må jeg leve så tett innpå henne som overhodet mulig, fortalte han til Nieuhetene.

Når det ble tydelig at kritikken ikke ville gi seg, kom 24-åringen likevel med en uforbeholden beklagelse på sin Facebook-side:
«Jeg legger meg flat. Jeg har trampet i klaveret, tråkket i salaten og gjort meg fullstendig bort. Etter en samtale med fru Sylvi har vi blitt enige om at jeg flytter inn i tørketrommelen i kjelleren igjen.»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here