Home Nyheter Denne mannens Facebook-status vekker reaksjoner

Denne mannens Facebook-status vekker reaksjoner

1
Denne mannens Facebook-status vekker reaksjoner
Portrettfoto av Tobias Senstad: Åge Edelberg

– Classic Tobias, ler kamerat av mannen det handler om. Andre venner reagerer negativt på Facebook-statusen som Tobias Senstad (26) la ut i går ettermiddag.

I en oppdatering på Facebook skriver 26-åringen at han har lagt ut en gaveliste på Tilbords i anledning hans 10-årsjubileum på det sosiale mediet.

Et av momentene som vekker reaksjoner hos vennene, er at de husker Tobias som den i vennegjengen som var veldig sent ute med å opprette på profil på Facebook.

– Tiårsjubileum? Dette er mistenkelig, kommenterer kamerat fra studietiden på BI, Jon Bodnia. – Tobias var ikke på Facebook før sånn typ 2012.

«Det viktige her er at Tobias viser et spenn i hva man kan bruke Facebook til. Tobias er out there og får hjulene til å rulle. Helvete, Tobias får det til å svinge nå» – david kjele-schjerven

– Jeg har ikke hørt ett ord om at Tobias har ny kåk, sier Jorunn Lie, kollega og god venninne. – Og Tobias og jeg sitter og prater om alt mellom himmel og jord minst fem dager i uka. Har han ikke råd til å invitere oss på innflyttingsfest men vil ha gavene likevel? Det har… ja, det har faktisk slått meg at Tobias virker litt gjerrig.

– Dette er classic Tobias, ler David Kjele-Schjerven i mediebyrået Influencers Norge, hvor Tobias er nyvalgt styremedlem. – Man vet aldri med Tobias. Ny kåk? Ja vel. Sure! Lol, humrer han. – Det viktige her er at Tobias viser et spenn i hva man kan bruke Facebook til. Tobias er out there og får hjulene til å rulle. Helvete, Tobias får det til å svinge nå. Så får småfolket sitte og lure på om han virkelig har fått nytt hus eller vært ti år på Face eller whatever. Du er rå, Tobias! avslutter Kjele-Schjerven.

1 COMMENT

  1. Ti år med daglig skriftlig kommunikasjon. Tjueseks på kloden. Mestrer ennå ikke det grunnleggende i eget morsmål. Spenstig.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here