Se hvilke turtelduer et Kygo-fan var så heldig å møte i slalombakken. (Foto: Natalie Imbruglia)

ASPEN: Kygo har funnet lykken med 25-år gamle Nataniel Imbrugliano, ifølge den australske kjendisbloggen WOW!

Det er ikke første gangen det australske nettstedet er først ute med en slik nyhet. I februar meldte de at Brad Pitt hadde fått seg ny kjæreste, og bloggen var også den første som meldte at Kari Elisabeth Kaski hadde blitt vraket av nominasjonskomiteen i Oslo SV i september 2016.

Kygos manager Myles Shear har ingen kommentar til ryktene:

– At Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent under sitt scenenavn Kygo, skal ha vært på kjærlighetsferie i skistedet Aspen sammen med sin nye flamme Nataniel Imbrugliano fra Melbourne i Australia er en så latterlig påstand at den velger jeg rett og slett å ikke kommentere, svarer Shear på flytende norsk, et språk han ikke kan.

Om nyheten stemmer, får leserne vurdere. Vi i Nieuhetene legger bare bildebevis på bordet, og så får folk selv velge å benekte fakta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here