Den ulykkelige prinsen får tiden til å gå med glassblåsing og mindfulness.

Prins Sverre Magnus sjarmerte en hel verden da han «dabbet» og lagde show på slottsbalkongen. Nå avslører kilder på Slottet at 11-åringen fortsatt er i husarrest etter forrige ukes ablegøyer.

Nieuhetenes kilder innad på Slottet forteller at prinsen ble satt i husarrest i den såkalte «møkkakjelleren» på Skaugum umiddelbart etter tirsdagens offentlige feiring av kongeparets 80-årsdag. Der har han sittet fram til i dag. Det er fortsatt usikkert om Sverre Magnus vil slippe ut tidsnok til å delta på kongefamiliens 17. mai-feiring.

Den 11 år gamle spilloppmakeren holder seg opptatt i «møkkakjelleren» med glassblåsing, en hobby som han ble tildelt av kronprinsparet for noen år siden. De vakre glassfigurene som prinsen produserer blir senere solgt på Finn.no av «lille» Marius Borg Høiby. Det er uklart om kronprinsparet kjenner til det ulovlige partnerskapet mellom Høiby og prins Sverre Magnus.

Prinsens meny i fangenskap består for det meste av krepsehaler og rester av turboforet foie gras (kronprins Haakon Magnus’ livrett, red.anm.). Helt alene er Sverre Magnus heldigvis ikke. Til å holde seg med selskap har han den dansende bjørnen Egalo, som for et halvt år siden ble kastet i «møkkakjelleren» etter å ha pådratt seg kronprinsesse Mette-Marits vrede.

1 COMMENT

  1. Hei vi er en gutt og ei jente på 15 og et halvt år, vi er bror og søster tvillinger og bestevenner. Vi trur ikke på den historien ovenfor, den er fullstendig overdreven. Derfor kan den ikke være sann. Hilsen tvillingbror og tvillingsøster på 15 og et halvt år, som er bestevenner.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here