Stian Bakkemarkengen (43) nyter noen "swahilisnakkende godsaker" pent rullet inn i et rizla-papir. (Foto: Colin Mulvany)

FOLLO: Eiendomsmeglere forbindes gjerne med nystrøkne skjorter og et ellers striglet ytre. Men Stian Bakkemarkengen (43) går mot strømmen og har valgt sin egen stil. Nå sliter han med å bli trodd.

– Jeg er eiendomsmegler, sukker 43-åringen fra Ås i Follo. – Det er faktisk jobben min. Jeg selger hus og leiligheter, arrangerer visninger og forvalter budrunder. Men fordi jeg har valgt en stil litt utenom det vanlige så blir jeg ikke tatt på alvor.

Bakkemarkengen er kledd i khaki-fargede klær som tilsynelatende ikke har vært vasket på lenge. Dessuten bærer han en bukett med dreadlocks på hodet som selv en dreven backpacker kan misunne. Han ser virkelig ikke ut som en eiendomsmegler.

Helt ærlig, Stian: Har du noen gang solgt et prospekt?

– Nei, såpass ærlig må jeg vel være. Jeg har aldri solgt et prospekt. Jeg vet ikke hva et prospekt er for noe engang, svarer 43-åringen og tar seg et godt trekk av jazztobakken.

– Det verste er at jeg liker ikke jazz engang. Jeg liker reggae.

Så var det altså sant som vi fryktet. Stian er ikke en eiendomsmegler. Fordommene slo til igjen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here