Facerape på Alan Walkers Facebook-konto skaffet Barnekreftforeningen en kvart million kroner.

I en overraskende Facebook-oppdatering skrev den verdensberømte Fana-artisten Alan Walker (19) tirsdag ettermiddag at donasjonskampanjen han igangsatte via sin Facebook-side forrige uke, var en såkalt «facerape» (useriøs statusoppdatering fra din egen konto skrevet av beruset venn mens du er fraværende, red.anm.). En venn, eller såkalt «tjommi», av unggutten skal formodentlig ha skrevet statusen mens han selv lå nede for telling med «spysjuke». Britiskfødte Walker skal likevel ta spøken med stor ro, og skriver både «LOL» og «ha ha!».

Verken artisten eller managementet hans var tilgjengelig tirsdag kveld.

Kampanjen, basert på publikums antall likes, kommentarer og delinger, hadde søndag kveld skaffet Barnekreftforeningen hele 252 204 kroner.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here