Norges mest kjente border collie, Tønes, ble skutt og drept i 2014. Nieuhetenes redaksjon har fått tak i eksklusive bilder som viser hvordan hunden Tønes hadde hatt det om han fikk leve. Vi legger ikke skjul på at kjendisstatusen hadde gått den godmodige bikkja til hodet. 2017-utgaven av Tønes ville ha:

Dratt til Syden og løpt sorgløst over en våt strand.

Gått på de feteste maskeradeballene.

Laget optiske illusjoner med eieren sin og høstet tusenvis av likes på instagram.

Slått i hjel late ettermiddager på en gressplen med en plastleke i kjeften (du må nesten være hund selv for å skjønne hva som er digg med akkurat det).

Henge med dama.

Lekesloss med dama.

Ligge med andre damer.

Tatt pilotsertifikat og fått seg sitt eget helikopter og gitt faen i om fotografen tok bilde av tissen din.

Ta på dere like tørkler og kjørt en åpen veteranbil ut til gården der Per Petterson bor. Når Petterson åpner døra sier dere ingenting. For ingen sier noe i bøkene til Per Petterson og da liker han sikkert best at man bare ser på hverandre og nikker. Men etter en stund hadde kanskje Petterson sagt noe allikevel. For eksempel hadde han klødd seg litt på haka før han mumlet: – Dette skulle du ha opplevd, Tønes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here