Home Rampelys Synsk kvinne ledet programleder til vannkilde

Synsk kvinne ledet programleder til vannkilde

0

En ny TV2-produksjon fikk en kranglete start da programleder Gaute Grøtta Grav og hans team fikk motorstans tirsdag ettermiddag, på vei opp i fjellheimen for opptak til et feelgodprogram med norske kjendiser.

Utenfor Hønefoss ble motoren på kjøretøyet deres, en eldre Honda Odyssey, overopphetet, og passasjerene beordret ut for å finne vann til å kjøle ned den gamle motoren.

Det ble raskt dramatisk da den ene kjendisen, Johnny Knutsen, deltager i en av de første norske Robinson-ekspedisjonene, satte foten fast i et grevlinghull. Mens en sminkør halte og dro i den velkjente partygutten, ble Torill Liaseter, en av de 30 jentene fra TV3-programmet «Dagens mann», antastet av en ku som hadde forvillet seg inn i skogen. Flere og flere kjendiser ble satt ut av spill via uventede hindere i kratt og grøftekanter.

Synsk haiker viste vei til bekkefar i skogen

Ifølge kilder foran i syvseteren fikk teamet nå virkelig betalt for at de plukket opp en kvinnelig haiker ved Krokkleiva. Den unge damen, et medium ved navn Zara-Zara Gaborg, grep raskt et par tomme spann og strenet rett ut i skogen, med øynene lukket. Med programleder Grøtta Grav i hælene, bar ferden forbi flere maurtuer og ca en halv kilometer i østlig retning. Da Gaborg omsider åpnet øynene, stod de foran et bekkefar.

TV2-teamet skal ha vært på veien igjen kun en halvtime etter at Grøtta Grav og Zara-Zara returnerte med to spann fulle av vann. Ifølge en kjendisdeltaker kjemper nå «Farmen-Gaute» for at synske Gaborg skal få en plass i TV-opptakene som skal finne sted til helgen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here