Magdi er en av Norges mest prisbelønte rappere. (Foto: skjermdump)

Fredag morgen slapp nyheten om at den profilerte rapartisten Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid (32) har inngått samarbeid med babylue-produsenten Geggamoja.

– Magdi er en folkekjær artist som alltid tar de svakes parti. Og babyer er jævlig svake. Derfor er vi veldig glad for å ha fått Magdi som ambassadør for vår merkevare, sier CEO i Geggamoja AB Anna Rietz.

Sponsoravtalen skal etter det Nieuhetene erfarer være verdt 3,4 millioner svenske kroner over en periode på tre år. Artisten selv bekrefter dette i en telefonkommentar til Nieuhetene fredag ettermiddag.

– Det stemmer. Jeg har blitt Geggamojas nye ansikt utad, sier Abdelmaguid. – Lua er kjempefin. Jeg har alltid digget babyer, og har sagt baby-«r» i årevis. Nå får jeg lov til å være en baby og få penger for det. AU!

Hvorfor sier du au, Magdi?

– Jeg snublet i en Spellemannspris, sukker Abdelmaguid oppgitt. – Igjen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here