At Selma Berre har nesten 40 utenlandske Facebook-kontakter betyr ikke at hun ikke er samme jenta som før. Joda. (Foto: stjålet fra internett)

BERGEN: Selma Berre fra Fjellsiden har mellom 30 og 40 Facebook-venner fra utlandet, særlig USA og Australia. Allikevel greier hun å beholde bakkekontakten. Neida.

Under et utvekslingsopphold ved University of Colorado Boulder ble den reiseglade 22-åringen kjent med mange nye venner.

– Jeg har blitt ganske høy på meg selv.

– Ja det stemmer, bekrefter Berre. – Vi ble en veldig tett og sammensveiset jentegjeng som ble kjent som «The Folsom Crew». En sykt lættis gjeng. Det var jenter fra USA, Brasil, Tyskland og Spania. Vi har egen Facebook-chat.

Berre, som i tillegg har vært på et tre måneders opphold i Australia, har i løpet av sitt korte liv endt opp med en ganske internasjonal venneliste på Facebook. Men dette lar hun ikke gå til hodet på seg. Joda.

– Joda, herregud. Jeg har blitt ganske høy på meg selv, ler Selma og innrømmer at hun nok hadde blitt rimelig oppgitt om hun hadde hatt seg selv i feeden.

– jeg HAR valgt å skrive den takk-for-alle-gratulasjonene-meldingEN dagen etter på engelsk. 

Bursdager er verst

Venner Nieuhetene har vært i kontakt med kan bekrefte at det begynner å bli ganske uutholdelig å ha Selma som venn på Facebook. Og aller verst er det på bursdager.

– Ja, når jeg har bursdag er det ekstra ille, forteller Berre. – Jeg får jo mildt sagt en del gratulasjoner på engelsk og spansk. Derfor har jeg valgt å skrive den takk-for-alle-gratulasjonene-meldingen dagen etter på engelsk.

Må ikke det være provoserende for alle vennene dine hjemme i Norge, Selma?

– Jo, utrolig provoserende. Og i tillegg legger jeg inn litt internhumor fra «The Folsom Crew» i meldingen og @’er random venner fra utlandet slik at alle i Fjellsiden sør skal vite at jeg er en skikkelig kosmopolitt. Det skal ikke være noen tvil.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here