Din mor og far er fortsatt seksuelt aktive.

Din mor (51) og din far (53) har samleie akkurat nå, melder anonyme kilder internt i husholdningen. Det meldes om opphissede lyder fra soverommet.

Foreldrene dine, som opplevde en liten knekk i det seksuelle samlivet etter at du (20) og din søster (17) ble født, har de siste årene funnet igjen gnisten. Selv om de har vært gift i over 25 år, er det nå hetere enn noensinne i sengehalmen, ifølge Nieuhetenes kilder.

Gode orgasmer for din mor

Eksperter sier at det kan være en utfordring å holde interessen oppe etter mange års ekteskap, men at nettopp dine foreldre beviser at det slett ikke er umulig.

– Faktisk opplever mange kvinner sterkere nytelse etter overgangsalderen. Et godt eksempel er den intense orgasmen din mor opplever akkurat nå.

Sexolog Unni-Anna Kleppe forteller at det er mange myter knyttet til middelaldrende menneskers sexliv. – For eksempel tror mange at kvinner som er litt opp i åra har vanskeligere for å få orgasme. Dette stemmer ikke. Faktisk opplever mange kvinner sterkere nytelse etter overgangsalderen. Et godt eksempel er den intense orgasmen din mor opplever akkurat nå.

Din far holder det gående

Også etter fylte 60 kommer sannsynligvis foreldrene dine til å utforske hverandres kropper. – Over 70 prosent av de som har sex etter 60 sier at det er mer tilfredsstillende enn da de var i førtiåra, forteller Kleppe. – Din far er også i svært god fysisk form, og har ingen problemer med å oppnå ereksjon.

Foreldrene dine var ikke tilgjengelige for kommentarer, da de var opptatt med å ha sex.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here