Home Nyheter Ikke noe «knask» for Halloween-gjengen: Nå må de ringe på hos «Pedo-Terje»

Ikke noe «knask» for Halloween-gjengen: Nå må de ringe på hos «Pedo-Terje»

0
Ikke noe «knask» for Halloween-gjengen: Nå må de ringe på hos «Pedo-Terje»
Naboene vil kun ha "knep": Fra venstre Jostein Kraggerud, Kylo Høgsnes og Hugo Klaveness (Foto: Presidio/Flickr)

– Pedo-Terje har i hvert fall godteri, sier Kylo Høgsnes (6), en av de tre guttene som mandag ettermiddag går knask eller knep på Grimen utenfor Bergen. Ingen av naboene har vært villig til å gi dem «knask» (godteri).

– Det er kjent at folk på Grimen er gjerrige, men så ille trodde vi ikke det skulle bli, istemmer Jostein Kraggerud (6). – ALLE i gata har valgt «knep», og det vet vi jo ikke hva er. Så vi har danset og hoppet litt, og så gått til neste dør.

Guttene forteller om fjoråret, da de fikk både mandariner, bananer og noen få biter fra en Twist-pose. Men givergleden er altså annerledes i år.

– Alle vet at Pedo-Terje har godteri

Når Nieuhetene møter de tre vennene, har de ringt på hos alle husene i nabolaget – bortsett fra ett. Nemlig huset som tilhører «Pedo-Terje».

– Alle vet at Pedo-Terje har godteri. Han pleier å stå utenfor skolen med varebilen sin og si at man kan komme inn i bilen hans og spise snop, forteller Hugo Klaveness (7) og skuler mot et mørkt, forfallent hus i enden av gata. – Vi har jo blitt advart mot å gå dit, men Jostein har vært og hentet peppersprayen i vesken til moren sin, så vi er godt forberedt. Vi skal også nekte å gå inn, og bare vente ute på trammen.

Kylo brekker av en stor kvist han finner i veikanten. Den kan bli kjekk å ha, skulle det gå riktig dårlig.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here