Vegard Aas Mørdre cruiset gjennom denne torsdagen uten nevneverdige problemer. (Foto: Olichel)

OSLO: Vegard Aas Mørdre (24) fra Nordstrand har gått gjennom hele livet uten å kjenne diskriminering på kroppen. Torsdag 27. oktober ble nok en strøken dag for unggutten.

Som mannlig medlem av den norske middelklassen har 24-åringen fått sin dose medvind.

– Det verste er at jeg begynner å bli vant til det, sier Aas Mørdre. – Jeg er populær blant vennene mine, har ressurssterke foreldre og blir tatt på alvor av mine omgivelser. Men det diggeste er at jeg aldri kjenner meg utrygg når jeg går hjem fra fest. Det er faktisk sykt digg.

– Jeg er populær blant venner, har ressurssterke foreldre og blir tatt på alvor av mine omgivelser.

Har heller ikke opplevd alvorlig sykdom i nærmeste familie

I tillegg til å slippe forhåndsstempel i jobbsammenheng, har Vegard også vært heldig med helsen til seg selv og sin nærmeste familie.

– Ja, jeg har faktisk aldri opplevd en ordentlig ulykke eller at noen jeg bryr meg om har blitt alvorlig syk. Søsteren min hadde kyssesyken en gang, men bortsett fra det har alle vært friske. Alle mine fire besteforeldre lever fortsatt. De er dritspreke.

Har du opplevd sorg, Vegard?

– Nei, heldigvis ikke. Jeg har cruiset gjennom livet, for å si det rett ut.

Er godt trent og kommer til å arve en del penger

Vegard gir en robust, norsk oljeøkonomi æren for mye av det som har gått riktig vei i livet hans.

– Jeg hadde aldri vært der jeg var i dag uten velferdsstaten og senkapitalismen, innrømmer gutten fra Nordstrand. – Hjula går så det griner her i Norge, og det skal faktisk ikke mye til for å lykkes. Pappa importerer baderomsfliser og sånn det ser ut nå ligger jeg og søsteren an til å arve en del penger. I tillegg er jeg godt trent.

– Sånn det ser ut nå ligger jeg og søsteren an til å arve en del penger. I tillegg er jeg godt trent.

Også torsdag gikk smidig

Ikke ulikt de foregående 8500 dagene, ble torsdag 27. oktober en positiv opplevelse for den unge, norske middelklassemannen.

– Torsdag ble en strøken dag. Helt strøken. Tok lang lunsj med samboeren på Åpent Bakeri og spilte squash med Snorre etter jobb. Jeg elsker livet mitt, avslutter Vegard Aas Mørdre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here