Kristian Valen ble forrige uke pågrepet med en plombert pistol i en garasje på Aker Brygge. Etter at politiet har utvidet tiltalen mot Valen, kan artisten i verste fall risikere ett års fengselsstraff. Men før Valen møter opp i Oslo tingrett førstkommende mandag, har saken tatt enda en ny vending.

— Pågripelsen skjedde mens jeg spilte inn en sketsj, mjaaaaa? Men hør her, motherfuckers: det skjedde ikke ute på Aker Brygge, det skjedde i min garasje. Og min garasje regnes som internasjonalt farvann, forteller Kristian Valen til Nieuhetene. — Det sier i hvert fall min advokat, Jens Christer Olden (John Christian Elden, red. anm.).

Når vi ber standupartisten og komikeren om å utdype hva som gjør at garasjen hans skal skilles fra resten av Norge, blir han svar skyldig. Men så løsner det.

— Garasjen ligger jo på Aker Brygge, ikke sant? Helt ut mot vannet, på Norges grense, så å si. Så da kan det regnes slik. Ikke spør meg, jeg er ikke så god på matematikk! ler han.

ELDEN: «JEG SIER SÅ MYE RART»

Når Elden blir konfrontert med sitt angivelige utsagn, skriver han i en SMS til Nieuhetene: «Sa jeg det? Jaha. Jeg sier så mye rart».

Litt senere får vi denne SMSen fra Valens advokat: «Hvis garasjen regnes som internasjonalt farvann, har i så fall Valen all rett til å forsvare seg mot pirater. Han kan fjerne plomberingen på pistolen nå».

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here