Home Nyheter Atle (17) står fram: – Jeg er den snille gutten som ikke får meg noe

Atle (17) står fram: – Jeg er den snille gutten som ikke får meg noe

0
Atle (17) står fram: – Jeg er den snille gutten som ikke får meg noe
(Foto: Rosefirerising/Flickr)

Han skrev til Norges største avis i fylla. Han påstår at snille gutter aldri får sex. Nå står 17-åringen Atle Bugge fra Holmestrand fram som tidligere anonym og bitter leserinnleggforfatter fra Aftenpostens «Si ;D»-spalte.

– Jeg står fram fordi snille gutter trenger et ansikt, en slags frontkjemper, sier Atle rett etter han har tatt oss imot i foreldrenes sokkelleilighet i Holmestrand i Vestfold.

– Som de skarpeste av dere kanskje skjønner, er jeg lei. Lei av å se de slemme guttene få alle de bra og pene jentene. Men jeg nekter å begynne å oppføre meg slemt bare for å få sex! Jeg er ikke til salgs, sånn som jentene, sier gutten.

Men alt er ikke like mørkt for Atle. For eksempel anser han seg som en proaktiv tenåring, og det er ikke tilfeldig at han velger å stå fram akkurat nå.

– Kanskje noen jenter vil kjenne meg igjen fra denne saken. Og folk som er i media får jo sex! Daglig!

– Kanskje noen jenter vil kjenne meg igjen fra denne saken. Og folk som er i media får jo sex! Daglig, påstår han engasjert, og sveiver et par ganger med et samuraisverd til ære for Nieuhetenes utsendte.

Vurderer bok

Andreklassingen ved Holmestrand videregående skole vurderer også å kontakte forlag etter noen flere innlegg til avisene, så han får samlet stoff til en slags artikkelsamling. Men det må bli i fremtiden, for både gaming og ansvarsrollen som aktiv redaktør på Wikipedia krever mye tid.

Atle Bugge ønsker ikke å misjonere, bare å si fra. At «nok er nok».

– Jeg bare minner folk på at det er et aksiom sier heter «pikk og fitte skal sammen sitte». Ikke «slem pikk og snill fitte skal sammen sitte», eller noe sånt. Tror jentene virkelig de skal bestemme alt selv? Det hadde aldri vært sånn hvis jeg fikk bestemme. Sånn, det var siste kommentar fra meg. Nå begynner «Time Team» på History Channel og den akter jeg å se, jeg kan nemlig ikke ta opp fordi pappa nektet å ha betale for PVR (opptaksmulighet, red.anm.) i Altibox-abonnementet. Ha det!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here