19-åringen Sveinung Snøde fra Sandnes fikk seg en overraskelse i frisørstolen til Merete Hodne. (Foto: Knudsen)

BRYNE: Sandnes-gutten Sveinung Snøde (19) hadde klippetime men glemte å ta av seg hijaben før han satte seg i frisørstolen. Resultatet ble bollesveis! (Foto: Knudsen)

– Ja, dette kan jeg bekrefte, forteller en forlegen Snøde på telefon fra Sandnes. – Jeg sitter her med en istykkerklipt hijab og bollesveis.

Unggutten forsikrer at han tok det hele med godt humør, selv om han nå må ut for å kjøpe ny hijab.

– Ja, nå blir det smalhans ut måneden. For ny hijab må jeg jo ha. Men jeg har i alle fall fått meg en nyttig lærepenge, ler Sveinung og forsikrer at han vil ta av seg hijaben neste gang han setter seg i frisørstolen.

– Ja, nå blir det smalhans ut måneden. For ny hijab må jeg jo ha. Men jeg har i alle fall fått meg en nyttig lærepenge.

Strider mot min tro

Uhellet skjedde på Comeback Hårdesign i Bryne sentrum tirsdag ettermiddag. Innehaver av salongen, Merete Hodne, forklarer at bollesveisen er et direkte resultat av en dom i Jæren tingrett tidligere denne uken.

– Domstolen har sagt at jeg ikke får lov til å nekte folk med hijab selv om det strider mot min tro, nazismen, forklarer Hodne.

Frisøren har derfor utviklet et nytt triks.

– Ingen kan stoppe meg fra å skynde meg å klippe hijab-kundene med en gang de har kommet inn døra. Før de har rukket å ta av seg hijaben, smiler hun lurt.

Bollesveis med hijab-topping

For en 19-åring ble dermed resultatet bollesveis med hijab-topping. Om frisyren til Sveinung Snøde har Merete Hodne følgende kommentar:

– Den ble jo veldig søt da. Han ser jo nesten ut som en jøde. Her på Comeback Hårdesign tilhører vi nemlig en sjelden gren av nazismen som ikke har noe i mot jøder, bare muslimer.

– Her på Comeback Hårdesign tilhører vi nemlig en sjelden gren av nazismen som ikke har noe i mot jøder, bare muslimer.

– Vi er veldig i mot muslimer. Fint om du kan få med det, sier den sjarmerende frisøren før hun bryter ut i en uimotståelig latter, tar løpefart og gjør en araber flikk-flakk inn i nordmenns hjerter.

merete
Det var denne sjarmbomben på Comeback Hårdesign som ga Sveinung Snøde den snasne bollesveisen. (Foto: Knudsen)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here