Home Nyheter Mann i skogholt: – Slapp helt av, jeg skal bare foreta en konsekvensutredning

Mann i skogholt: – Slapp helt av, jeg skal bare foreta en konsekvensutredning

0
Mann i skogholt: – Slapp helt av, jeg skal bare foreta en konsekvensutredning
Ser du denne mannen i et skogholt ved Kolsås har du ingeting å frykte. (Foto: Nick Tallent)

KOLSÅS: En mann som gjemmer seg i et skogholt har ikke planer om å forgripe seg på deg. Han vil bare foreta en konsekvensutredning av kroppen din.

En ukjent mann i slutten av 40-årene kan berolige alle som passerer gjennom skogholtet ved Hauger t-banestasjon, der han står og gjemmer seg bak noen visne busker.

– Når du er på vei hjem klokka er litt over ni om kvelden og jeg plutselig dukker fram bak buskene tenker du sikkert at jeg har tenkt å voldta deg, forteller mannen til Nieuhetene.

– Men det er ikke tilfellet. Jeg har ingen planer om å gjennomføre ordinær overgrepsvirksomhet. I første omgang dreier dette seg om en konsekvensutredning av kroppen din.

Kjent med kritikken

Når mannen blir konfrontert med argumentet om at slike konsekvensutredninger tidligere ofte har ledet ham til overgrep, svarer han slik:

– Jeg er kjent med kritikken. Men jeg mener det er viktig å få en slik konsekvensutredning for å skaffe til veie mer kunnskap, om både muligheter og risiko forbundet med kroppen din. Da vil jeg kunne veie et øyeblikks sadistisk nytelse opp mot en lengre fengselsstraff, for eksempel.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here