Home Rampelys Nieuhetene avslører: Marcus og Martinus er i puberteten

Nieuhetene avslører: Marcus og Martinus er i puberteten

30

Kroppshårbonanza og hormonstormer. Ungpiker, lås inn deres velformede mødre! Vi gir et innblikk i hva som venter popstjernetvillingene den nærmeste tida.

 

Så har det omsider skjedd. Under et intervju med VGTV i sommer blir det tydelig at Marcus og Martinus har fått hese, spisse stemmer og man aner, for første gang, en slags usikkerhet hos de ellers så eplekjekke syngende valpene. Denne lille usikkerheten kan forklares med omveltningene som finner sted inne i guttekroppene deres. Så hva står foran dem nå?

Kroppen vokser

Guttenes kropper forandrer seg voldsomt de neste årene. Muskler vokser, skuldrene og ryggtavlen blir bredere, kjønnsorganet vokser, nesa, beina, føttene, ja, alt vokser.

Kroppshår

Og hår! Innen kort tid vil guttene oppleve å bli dekket av hår på de mest utrolige steder. Som et tynt lag med snø. Hvis ser bort fra forskjellen mellom hvite, rene snøflak og glinsende, krøllete, mørke pubishår.  Håret vil vokse rundt skrotum, penisrot, på testikler, baken, ryggen, skuldrene, armer, mage, bryst, føtter og håndbak og fingre, legger og lår.

Kviser

Se opp for talg! He he. Kunne vært et morsomt backstageskilt, det? Hvis guttene har konkurranseinstinkt kan de bruke kjedelig dødtid mellom lydprøver og konsert på å konkurrere om hvem som kan poppe de lengste talgkulene. Håper dere slipper å få kviser på ryggen, gutter! Det kan vare til langt ut i voksenårene.

Stemmeskifte

Dette har vi vært innom.

Kjønnsmodning

Vi husker ikke så mye om dette, men vekst hos penis og testikler er direkte relaterbart til kjønnsmodning. Sædcellene våkner til liv. Klare til å skytes ut. Noe sånt.

Psyken

Guttene kommer konstant til å tenke på sex. Ungpiker, dere er uinteressante nå. Lås inn deres velformede mødre!

BSU

Boligsparing for ungdom. Det har kanskje ikke noe å gjøre med pubertet direkte, men. Det kan være lurt å begynne å spare nå, gutter. Bare sier det.

30 COMMENTS

 1. Eg kommer like vel til å elske martinus foralltid uansett kva. er eg en ekte m&m’er ❤️❤️❤️???love u ????

 2. Okei, dette her er som og skrive at en normal gutt kommef i puberteten, alle gutter gjør det skjønner du, mister perfekt så jeg syntes at du burde slette dette, for om du ikke skriver om deg selv.

 3. Ok?? Hvem er dere til og si om dem kommer til og tenke på sex eller hvordan dem fungerer kan ikk dere passe på dere selv og ja tenk før dere skriver ja bare sier det!

 4. Er vel stor sjanse for at Marcus sin tiss vil dra litt mot høyre mens broder Martinius vil dra mot venstre…

 5. Herregud dere har så rett. Tenkte først sånn dere bør være skikkelig forsiktig hvem dere kødder med, men det er så sant ass. Jeg tror kanskje vi bør revurdere litt om vi skal like de like mye fremover folkens. Bare sier det liksom. TRUTH <3

 6. Egh er ikke det lov til og ha privat liv og hvordan vet dere at de kommer til og tenke på sex dere.skriver ikke sånn om isac elliot skulle du ha likt om vi skrev sånne ting til deg/dere faen,a

 7. de kan bli lei seg hva hadde dere sakt hvis noen hadd gjort noe sånt mot dere MARCUS OG MARTINIUS er topp som de er og de vil altid vere det!

 8. Dette er faen meg bare kødd tror ikke gutta ville skrevet om dette her og hvis de hadde begynt å tenke på sånn sex eller noe så har dere ingen ting i helvete å gjøre med det!!!

 9. Fy faen så slemt sagt om m&m de fortjener privat liv tenk litt!! Og nå fikk kanskje alle som leste dette lyst til å skrive at denne nettsiden fortjener INGENTING!!! Fack denne nettsiden!!!??????????

 10. Som en av fansen til Marcus og Martinus så sier jeg meg enigbi med arte dom ikke liker det som blir sagt om tvillingene og puberteten dems.
  De fortjener faen meg privatliv. Fuck de som kommer med uforskamma kommentarer om dem, som for eksempel denne ene vedkommende som skriver at tissen til Marcus peker litt mot høyre og tissen til Martinus peker litt mot venstre. Hva faen? Dette er helt latterlig og eit og si. Noen som er enig i at dette høres veldig pedofilt ut eller? Når en person snakker (som kaller seg for noe med «Elgkjøtt» på nettstedet her, om tissen til Marcus og Martinus? Hva faen?! Jeg synes det er veldig pedofilt sagt…
  Jeg er 22, og vet at det er veldig pedofilt å snakke om tissen til gutter under 16. Gutta er bare 15… Får faen meg være grenser på hva en kan si på nettet… Vil man tenke pedofilt, så kan man heller gjøre det i huet sitt og ikke skrive det på nettet der andre folk kan se det eller at den vedkommende som skrev om tissen til Marcus og Martinus risikerer å bli anmeldt til politiet for snakke pedofilt…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here