Home Nyheter Meddommerne fra Hemsedal til Øya

Meddommerne fra Hemsedal til Øya

0
Meddommerne fra Hemsedal til Øya

Du har sikkert ikke hørt om dem, men meddommerne (bildet) fra Hemsedal-saken kommer til Øyafestivalen!

Som så ofte før har bookingen på Øyafestivalen tatt tempen på trendene og sikret seg navn av den typen som ingen hadde hørt om før de plutselig var på alles lepper. I går ble det kjent at de tre meddommerne som stemte for frifinnelse av de tre voldtektssiktede i den såkalte Hemsedal-saken skal til Øya.

Skal busses til raviner i Tranby

Nieuhetene har spurt talsmennene om bookingen er korrekt.

– Det medfører riktighet at vi meddommerne som kjenner hverandre best er invitert til den nye scenen «Gapestokken» på Øyafestivalen, forteller de tre meddommernes representant Henry K. Skillebekk. – Vi gleder oss til å ta og føle på stemningen da ingen av oss har vært på Øya før. I hvert fall ikke som vi husker! Men jeg vet ikke hva vi skal gjøre der da, ingen av oss er særlig musikalske, innrømmer Skillebekk. – Reiseinstruksene var også litt kryptiske. Vi blir hentet av en buss som skal kjøre oss til ravinene nede i lia i Tranby. Så skal vi reise videre derfra, antar jeg? Det blir så mange detaljer å holde styr på.

PR-sjef ved Øyafestivalen Jonas Prangerød medgir at bookingen er kontroversiell, men at de har funnet en løsning som skal kunne fenge et kresent festivalpublikum.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here