Home Nyheter Foodora-syklister skadd i massevelt

Foodora-syklister skadd i massevelt

0
Foodora-syklister skadd i massevelt

OSLO: To Foodora-ryttere er ute med skader etter massevelt som oppstod etter simultane take away-bestillinger i Oslo sentrum onsdag formiddag. Fem ryttere er uskadd, mens to med moderate skader har valgt å fortsette. (Foto: Magnar Grønvik Müller)

Spredte mengder med ramen, sliders og dim sum preget i formiddag krysset nedenfor Slottsparken i Oslo.

Syv Foodora-ryttere startet samtidig fra Nationaltheatret etter å ha mottatt en større bestilling fra KMPG, og ved bunnen av Slottsparken kjørte en av rytterne i fortauet, noe som resulterte i en massevelt. To av rytterne skal være ute med kragebeinsbrudd. De fem andre har overtatt det som er av intakt take away-mat og fortsetter.

Ved publiseringstid har en Foodora-rytter som kjører solo brukket to fingre på høyre hånd og pådratt seg alvorlige brannsår på lår og skulder i et fall på Rodeløkka-stigningen, men besluttet å fortsette. Han er nå på vei mot Carl Berners plass med to mixed grill fra Dehli Tandoori.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here