JACKSONVILLE: At USA er mulighetenes land fikk en ung, svart mann fra Florida erfare da han kjørte over en mil gjennom sin hjemby uten at han ble anholdt, kneblet eller skutt av «lovens lange arm».(Foto: Getty Images)

Tyron Lawrence kjørte onsdag kveld fra hjemmet sitt i Jacksonville, Florida og til dagligvarehandelen Save-A-Lot, der han handlet mat for hele uken før han kom seg helskinnet hjem igjen. Alt dette skjedde uten at politiet stoppet ham og skjøt ham uoppfordret gjentatte ganger i hjertet.

– Dette var moro, sier han selv til Nieuhetene og legger til at det hører med til unntakene at handleturen går så bra.

En bonus

– Ja, dette tar vi som en bonus, sier kona Shanya (29). – Å få Tyron hjem uten kuler i brystet og heller ingen skudd i bukregionen er som jul og bursdag på samme dag. Nå skal vi feire med kake.

Datteren Pamelle (1) krabber ivrig rundt i stua under hele intervjuet, og selv om hun er for ung til å skjønne hva som har skjedd kan man fornemme lettelsen over å få faren tilbake i live.

Latter og tårer sitter løst

Telefonen ringer ved flere anledninger. Det er slektninger som spør hvordan handleturen har gått. Da det går opp for dem at politiet verken har fengslet ham for besittelse av marijuana eller testet ut tjenestevåpenet på kroppen hans sitter både latter og tårer løst.

Sheriffen i Jacksonville var svært knapp i sin kommentar.

– Alle har lov til å ha en dårlig dag på jobben. Vi tar ham nok neste gang.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here