Home Nyheter Barnevernet grep inn: Marcus og Martinus er tatt fra foreldrene

Barnevernet grep inn: Marcus og Martinus er tatt fra foreldrene

2

RAMPELYS: Popkarrieren er over. Mens fansen fortviler får 14-åringene takket være barnevernet muligheten til å leve et normalt liv.

Ifølge en fersk pressemelding signert Barne-, ungdoms- og familiedirektoratets direktør Mari Trommald, skal de internasjonale popkometene og tvillingbrødrene Marcus og Martinus Gunnarsen fra Trofors i Nordland være tatt fra sine biologiske foreldre og plassert i fosterhjem på ukjent adresse i Sør-Trøndelag.

Pressemeldingen forteller om en avgjørelse som skal være vurdert over lang tid. Etter at millionene har begynt å renne inn for familien Gunnarsen, har det oppstått bekymringer for hvordan økonomisk suksess vil kunne bidra til å forsterke guttenes «allerede svært oppblåste selvbilder». Relevant sammenlikningsgrunnlag setter videre barna i en situasjon hvor «en eller flere variabler over rusmisbruk, fremmedgjøring, ensomhet, depresjon og mangel på artium etter stor sannsynlighet vil prege barnas liv dersom popkarrieren fortsetter».

Foreldrene til Marcus og Martinus Gunnarsen har engasjert advokat.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here