Home Nyheter David Copperfield: – Jeg skal få Utøya til å forsvinne!

David Copperfield: – Jeg skal få Utøya til å forsvinne!

0
David Copperfield: – Jeg skal få Utøya til å forsvinne!

Den folkekjære magikeren kommer endelig tilbake til Norge.

Statsminister Erna Solberg kunngjorde i dag tidlig at det omstridte 22. juli-minnesmerket på Sørbråten (som innebar å skjære en odde i to) er lagt på is.

I stedet har regjeringen hyret inn verdens kanskje mest berømte tryllekunstner David Copperfield, som 22. juli 2016 skal få Utøya til å forsvinne foran øynene til hele Norge.

– Jeg elsker Norge, norsk natur og norske kvinner, sier den gutteaktige 59-åringen og blunker skjelmsk. – Jeg elsker ikke Anders Behring Breivik og det som skjedde her 22. juli 2011. Derfor vil jeg få hele den infernalske øya til å bli borte. Som dugg for solen, roper Copperfield før han selv blir borte i en sky av røyk.

– Statsministeren vil være tilgjengelig for pressen i sin bolig fra kl. 21 i forbindelse med norgesbesøket til David Copperfield, sier kommunikasjonssjef Trude Måseide ved SMK i en uoppfordret kommentar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here