Home Nyheter Politiet om hasj-importen: – «Episk stunt»

Politiet om hasj-importen: – «Episk stunt»

0
Politiet om hasj-importen: – «Episk stunt»

På fredag avslørte VG at politiet hadde innført 50 kg cannabis til Norge, som seinere ble solgt på gata av en narkoliga. Einar Aas ved Seksjonen for organisert kriminalitet i Oslo politidistrikt mener at hasj-importen er politiets mest vellykkede «prank» på mange år.

– Vi har ikke hatt det så gøy på lenge, sier en lattermild Aas til Nieuhetene. – Tenk så mange dophuer som sitter og røyker seg fjerne på purkehasj akkurat nå. Jeg må le, jeg må jo det!

Aas forteller at «århundrets pek», som han kaller det, har vært under planlegging lenge. – Det var Gønner’n som kom på det, smiler han (Roger «Gønner’n» Johnsen jobber i narkoavsnittet og er nå suspendert med full lønn, red.anm.). – Gønner’n har alltid de sjukeste ideene. Dette er nok det beste han har kommet på siden han serverte magiske brownies til politihestene.

Politimester Hans Sverre Sjøvold klarer heller ikke holde latteren tilbake når Nieuhetene får ham på tråden. – 50 kilo! Det er mye tjall, det, hikster politimesteren. – Det er viktig at vi ikke tar oss sjæl så høytidelig hele tida. Det blir ikke mer moro enn man lager sjæl!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here