Home Rampelys Manager bekrefter til Nieuhetene: – Ja, de er kjærester

Manager bekrefter til Nieuhetene: – Ja, de er kjærester

0
Manager bekrefter til Nieuhetene: – Ja, de er kjærester

Popstjernen Astrid S og Skam-William er det nye stjerneparet. Astrid har gått fra å være «fangirl» til «girlfriendgirl».

Norges hotteste par akkurat nå traff hverandre på lanseringen av Astrids debut-EP. På et lukket arrangement møttes Astrids og Williams blikk, og ifølge flere som var på festen skal det nærmest ha slått gnister. Den fiktive figuren William var til stede med resten av gjengen fra russebussen «Penetrators», men det var altså den kjepphøye, men sårbare gutten fra Oslo vest som kapret popjentas hjerte.

Den populære musikerens manager Halvor Marstrander viste seg svært snakkesalig og fortalte mer enn gjerne om de to turtelduene.

– Astrid har fulgt nøye med på Skam, og syntes først William virket som en usympatisk gutt, et rasshøl, ikke minst med tanke på hvordan han har oppført seg mot Noora, sier Marstrander. – Men så kom hun bak den tøffe fasaden og fant en myk mann med et hjerte av gull, akkurat som vi har sett i de siste episodene.

Astrid selv kan bekrefte forholdet til William.

– Det stemmer, William og jeg er et «item». Men vi tar én dag av gangen, forsikrer hun. – Vi fantaserer allerede om barna som vi skal ha om ti år eller noe sånt, ler hun. Så blir stemmen hennes i telefonen alvorlig. – Hvis han klarer å holde temperamentet sitt i sjakk, så kan han kanskje bli en helt topp far etter hvert. William har jo dessverre et ganske dølt etternavn, så barna må i så fall ta mitt. Navnene har vi bestemt oss for. Leo S hvis det blir gutt, og Sara S hvis det blir jente.

Thomas Hayes (som spiller William i serien, red. anm.) sier i en kommentar at han ikke vil uttale seg om Williams privatliv, men ber oss ringe ham om fem minutter. Da vi ringer fem minutter senere presenterer han seg som William i telefonen. Men da er han ikke så ivrig på å bekrefte forholdet til Astrid.

– Forhold? Jeg vet ikke, ass, sier han kort. – Akkurat nå er det hun som er den peneste.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here