Home Nyheter Espen (34) akkurat like rocka som før han fikk barn

Espen (34) akkurat like rocka som før han fikk barn

0
Espen (34) akkurat like rocka som før han fikk barn

SARPSBORG: Espen Jackson Evje ble far til datteren Amy i fjor, men har ikke latt pappatilværelsen påvirke hans rocka livsstil. (Foto: Inga Flaaen)

– Mange tenker sikkert at når kiden kommer da er rockelivet slutt. Men jeg sier ikke faen, utbryter Jackson Evje innbitt. – Ikke faen.

Ikke gå glipp av en god konsert

Han forklarer at hele ideen om at man skal roe den ned i småbarnsfasen er en myte. – Det eneste som hindrer deg er det som sitter inni her, sier 34-åringen og peker på tinningen.

– Da Amy kom, bestemte jeg meg for en ting: jeg skal ikke gå glipp av en god konsert på grunn av en baby! Eller det vil si, jeg bestemte for å være en god pappa for Amy og å ikke gå glipp av en god konsert, så det blir jo to ting, retter Espen.

Rett på byen

I forrige uke, var mannen på konsert med Haldenbandet Lucky Malice, selv om samboer Inga Flaaen (32) har slitt med brystverk og ammeplager.

– Torsdag er min kveld, og da er det rett på byen, sier Jackson Evje og kjærtegner en rocka tatovering som sprer død og fordervelse langs underarmen hans.

– Jeg dro ut halv ti og fikk høre nesten tre låter før Inga ringte og sa jeg måtte komme hjem, men det var en helt sinnsyk konsertopplevelse.

– Han ante ikke at jeg var småbarnsfar

Sarpsborg-mannen legger også til at han på vei hjem fra konserten ble spurt om han ville kjøpe cannabis av en illegal innvandrer.

– Jeg svarte «not now, mate», smiler Espen. – Og jeg er sikker på at han trodde at det bare passet litt dårlig akkurat nå. Han ante ikke at jeg var småbarnsfar. For ham var jeg vel bare en ganske rocka fyr. Men da jeg sa «not now, mate» mente jeg at det passer litt dårlig akkurat i denne tiårsperioden, sukker mannen.

Støttes av eksperter

Omdømmeekspert Kai Halle fra reklamebyrået Try Again gir Espen Jackson Evje full støtte.

– Ser man på omdømmet hans før og etter at babyen kom, opplever omverdenen fortsatt Espen som en kompromissløs rockegutt. Imaget har ikke tatt skade, forklarer Halle. – Sagt på en annen måte, han er akkurat like rocka.

Har ikke gitt opp

I det vi skal til å gå, stopper plutselig Jackson Evje oss i entreen og peker ned på skoene sine.

– Se her da! roper han nærmest forrykt.

Vi ber ham forklare hva han mener.

– Jeg har Converse-sko, ser dere ikke det? Om jeg var en sånn småbarnsfar som hadde gitt opp, hadde jeg vel ikke gått rundt i rockesko fra Converse? Det bør være bevis nok, avslutter han og ber oss liste oss forbi vogna på vei ut av det nyoppussede rekkehuset.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here