– Det er synd at vi må forklare tekstene våre hele tida. De er jo ikke særlig godt skrevet, sier Magdi og Chirag fra rapduoen Karpe Diem i et eksklusivt intervju med Nieuhetene. (Foto: Pressebilde)

Det er to slitne hiphoppere som slenger seg ned i hjørnesofaen på Gabels Cafe denne overskyede fredagsmorgenen. Magdi og Chirag er uten tvil Norges mest folkekjære rappere, men nå er de ute i hardt vær etter å tilsynelatende ha brukt ordet «jøde» som et skjellsord i sin nyeste låt «Attitudeproblem».

– La meg bare få sagt det med en gang, begynner Magdi og lener seg over kafebordet. – Jeg syns det er slitsomt å måtte sitte og forsvare tekster jeg har brukt kanskje fem minutter på.

– I teksten til den nyeste låta deres står det blant annet: «Men bitchen til en panda får spytte på en lama når shanghai lander». Hva betyr det?

– Altså. Jeg mener atte… Atte atte atte, sier Chirag Patel oppgitt før han brått forsvinner inn på toalettet.

– «Mord er bare et ord uten M i»?

– Denne tar jeg, roper Magdi opprømt. Se her, sier han idet han begynner å skrible frenetisk på en serviett. – Hvis du tar bort M-en i ordet «mord», hva står det da? Det står «ord», vettu. Og det sier mye da. Om ord, men også om mord. Og om 22. juli, prøver Magdi seg idet Chirag kommer tilbake fra toalettet. – Dette intervjuet er over, sier han bryskt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here