Home Rampelys Pappaen til Marcus og Martinus: – Ja, hodet mitt er av penger

Pappaen til Marcus og Martinus: – Ja, hodet mitt er av penger

1

MUSIKK/UNDERHOLDNING: Pappaen til popstjernetvillingene får skryt for å stå fram med pengehodesykdommen (Foto: Magnar Grønvik Müller)

Kjell Erik Gunnarsen, mest kjent som pappa og manager til musikertvillingene Marcus og Martinus, har i alle år hatt et normalt fungerende og utseende hode med kranium og hjerne, kinn, hud, hår og sanseorganene nese, øyne, ører og munn.

Transformasjonen av hodet begynte like etter sønnenes første opptreden i 2011, på en kulturmønstring i hjemkommunen Elverum. Da han begynte å leie ut guttene til events og konserter, merket den suksessrike tvillingpappaen de første fysiognomiske endringene i kraniet.

– Popp! sa nesa og deiset i bordet

Men det var etter sønnenes første suksess i MGP Jr i 2012 med sangen «To dråper vann» at de fysiske forandringene skjøt fart.

– Jeg husker det godt, forteller pappamanageren. – Da jeg åpnet den første konvolutten fra TONO med royalties, falt rett og slett nesa mi av. Popp! Så deisa den i bordet. Og ikke ville den på igjen! ler han.

Året etter ble huden stadig tørrere, flakete og grønnaktig. Da guttene ga ut «Leah», som også Gunnarsen hadde skrevet, dukket de første sedlene opp i ansiktet.

– Det var begynnelsen på hva jeg kaller «mutasjonen».

Sedler med sansefunksjoner

Sønnenes suksess fortsatte å øke i omfang, og i 2015 forsvant omsider ørene.

– Men jeg hører alt, jeg, forsikrer Kjell Erik oss. – Sedlene har overtatt alle sansefunksjonene.

I dag er alle de normale hode- og kranieelementene erstattet med pengesedler, bortsett fra munnen – som han håper han får beholde så lenge som mulig.

– Vi er i ferd med å skrive under på en ny avtale med plateselskapet nå, forteller pappaen, og en ny seddelbunke vokser umiddelbart fram der frontallappen vanligvis ville vært.

Elverum-mannen påstår at sønnene bare synes det er spennende og gøy med hodetransformasjonen som har funnet sted. Men hvordan tar kona det?

– Det går helt greit, sier Gunnarsen. – Man venner seg til alt. Og hvis hun blir trøtt av å se på det grønne huet mitt, ber jeg henne bare om å nappe ut en tusing og ta seg en tur ned til byen, flirer han.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here