Home Politikk Anti-islamist plutselig opptatt av romersk arkitektur etter at IS begynte å ødelegge den

Anti-islamist plutselig opptatt av romersk arkitektur etter at IS begynte å ødelegge den

0
Anti-islamist plutselig opptatt av romersk arkitektur etter at IS begynte å ødelegge den

En mann med anti-islamske holdninger og forbindelser til en høyreekstrem gruppering har den siste tiden plutselig blitt interessert i arkitektur og antikk kunst, etter at IS har erklært sin motstand mot den.

Mannen, som frem til nå har basert hele sin personlighet på sin motstand mot høykultur, er nå plutselig svært opptatt av å bevare romerske amfiteatere og to tusen år gamle triumfbuer i Syria, og kommer til å sende penger til UNESCO, samt endre profilbildet sitt på Facebook til å vise noen av de mange statuene han ikke ante fantes før igår.

– Det er en myte at gjengivelser av menneskeskikkelser er haram ifølge haditene, fortsetter mannen, som plutselig også har blitt ekspert på Sunni-islamsk teologi, idet han sklir på et bananskall.

– Det var litt dumt at det med bananskallet kom med i saken, men det var det som skjedde da han sa det, sier Nieuhetenes reporter på stedet idet han selv sklir på et annet bananskall. – Ikke skriv at jeg også sklei på et bananskall da, ber han innstendig, men forgjeves.

Det er jeg som bestemmer hva som kommer med i saken, nå som pappa er død!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here