Det nærmer seg vår og seriestart for norsk fotball, antar vi. Nå melder tidligere landslagsspiller og ekspertkommentator Jarle Jonassen (to innhopp mot Saudi-Arabia og Liechtenstein i 1996, red.anm.) at de første kampene allerede kan være spilt. (Foto: Derek Finch)

– Det er ting som kan tyde på det ja, sier Jonassen i en skurrete FaceTime-samtale fra Lillestrøm. – Jeg tror ikke jeg har det riktige abonnementet, men fetteren min sa at han streamet de første ti minuttene av noe som kunne se ut som Stabæk-Haugesund i går.

Informasjonsansvarlig i TV2, Alice Evensen, vil verken bekrefte eller avkrefte ryktene om at 2016-sesongen av den norske eliteserien har startet. – Jeg har oppfattet at det er en del prat om dette rundt omkring, sier Evensen til Nieuhetene. – Det hadde jo vært veldig hyggelig om det stemte, men jeg må ta noen telefoner og komme tilbake til deg før jeg kan si noe sikkert.

Toppfotballsjef Nils Johan Semb ser ikke ut til å ha lest våre henvendelser via Facebook. Kilder i Sembs næreste omgangskrets opplyser derimot om at toppfotballsjefen er kjent for å benytte seg av den bedragerske «merk som ulest»-funksjonen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here