DRAMMEN: På lørdag sang han seg inn i det norske folks hjerter med partylåten “Feel da Rush”. Det holdt nesten helt til seier, men Freddy Kalas måtte nøye seg med andreplass. Nå er den evigunge partygutten tilbake på jobb hos Maxbo i Drammen.

– Jeg har litt kuppelhue fortsatt, smiler Freddy (44) lurt idet vi treffer ham på kjøkkenavdelingen, hvor han er i gang med å sortere snirklete dørhåndtak. – Det ble seint på lørdag, for å si det sånn. Og man blir jo ikke akkurat yngre med åra!

Freddy har underholdt på blant annet russefester, konfirmasjoner og Gulskogen senter i over 20 år nå, og er blitt en kjent og kjær figur i Drammens gater. På lørdag fikk han endelig vise seg fram for resten av landet. Entertaineren sier seg fornøyd med andreplassen.

– Først og fremst er det stas med en bytur, sier Kalas. – Det hadde vært gøy å vinne, men noen må jo yte glimrende kundeservice på Drammens største forhandler innen bo- og byggevarer også.

Roger Antonsen har vært Freddys sjef på Maxbo i i 25 år, og kan ikke skryte nok av sin trofaste arbeidstaker. – Freddy møter alltid opp presis, uansett hvor seint det ble på afterski kvelden før. Så er det ikke fritt for at han drar fram gitaren og tar en liten trall på pauserommet. Vi får mye glede ut av Freddy, sier Antonsen lattermildt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here