LYSAKER: Fitnessdronning går nye veier (Bilde: Redaksjonen)

Kostholds- og treningsekspert Kari Jaquesson, som tidligere har insinuert at jødene står bak IS, skapte igjen blest forrige uke da hun under parolemøte for kvinnedagen 8. mars oppfordret unge møtedeltakere om å «suge ti pikker» hver dag (for formodentlig å skulle kunne sette seg inn i de prostituertes hverdag, red. anm.).

Driftige Jaquesson har nå åpnet eget bordell på Lysaker nær Oslo. Etter parolemøtet kastet hun seg rundt og leide et tomt lokale, og brukte helgen på å innrede og skaffe medarbeidere. Til bordellet har hun tenkt å invitere feminister fra Unge Venstre for at de skal kunne danne erfaring fra prostitusjonsmiljøet. Men loven står imidlertid i veien for at bordellet kan være bordell enn noe annet i navnet.

Går knapt rundt

Nieuhetene møtte bordellmammaen i hennes nye, dunkle lokaler ved Lysakerelven.

– Siden bordeller med «alle rettigheter» enn så lenge er ulovlig, har vi bare kunnet tilby massasje og servering av småkaker og mineralvann hittil, forteller hun. – Og det går ikke akkurat unna. Vi har noen få gjester hver kveld. Men vi må sende mange overarbeidede og ordentlige familiefedre på døra igjen. Forholdene ligger rett og slett ikke til rette for bordellgründere.

Fitnessdronningen har en drøm om å leve av bordellet. Men aller sterkest er visjonen om å kunne tilby fulle bordelltjenester i fremtiden.

-En dag skal vi suge ti pikker, og det er den drømmen som holder oss flytende, sier hun.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here