KONGSBERG: Talsmann for «Odins soldater», Ronny Alte, bekrefter via telefon at den høyreekstreme borgervernsgruppen har blitt sittende fast i et langt rør på en lekeplass i Kongsberg. 

Odins soldater ble etablert i Finland for noen måneder siden, og har nå også fått fotfeste i Norge. Lørdag kveld skulle den norske divisjonen patruljere Kongsbergs gater for første gang.

– Det begynte bra, forteller talsmann Ronny Alte, som tidligere har vært involvert i den høyreradikale organisasjonen NDL. – Vi hadde sendt stygge blikk til innvandrere hele kvelden, og skulle hjem til Goggen for å spise pizza. Så fant Lasse ut at vi skulle krype gjennom dette lange røret. Kjempeidé, roper Alte sarkastisk.

Gruppemedlemmene har vært svært aktive med å legge ut oppdateringer på sosiale medier etter at de ble sittende fast i det lange røret. Men nå er de fleste tomme for batteri. – Det er klart det er skuffende at ingen har kommet oss til unnsetning ennå, sier Ronny Alte. – Vi har tross alt vært her i noen dager nå. Men vi blir veldig godt kjent med hverandre, da.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here