PORSGRUNN: Torbjørn Røe Isaksen (H) rømte hjemmefra i firetiden i dag, melder foreldrene til kunnskapsministeren. Årsaken skal være en konflikt over middagsvalg og TV-titting. (Foto: Statsministerens kontor)

Forsvant ut vinduet

Høyre-politikeren forsvant ut vinduet til gutterommet i første etasje tidligere i dag. Da foreldrene gikk inn på rommet fant de en førstehjelpsdukke under dyna. Røe Isaksen, som har vært kunnskapsminister i Erna Solbergs regjering siden 2013, var forduftet.

– Vi hadde hatt en diskusjon om middag, og vi snakket også om å begrense TV-tiden hans. Torbjørn hadde vært i dårlig humør siden han kom hjem fra Stortinget, og da han fant ut at det var fisk til middag løp han inn på rommet sitt og slamret med døren, forteller kunnskapsministerens pappa.

– Vi er ikke sinte på deg

Mammaen til Torbjørn ønsker at Nieuhetene formidler dette budskapet:

– Gutten min, hvis du leser dette. Du kan komme hjem når som helst. Vi er ikke sinte på deg. Vi har lagd lasagne til kvelds, og du kan få se på fjernsyn til du skal legge deg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here