DET KONGELIGE HOFF: Han ble kjent som kongefamiliens egen maskot. Nå bekrefter Slottet at “lille Marius” Høiby har vært i en kontinuerlig krympeprosess siden 2012. (Foto: AOP)

Slottets kommunikasjonssjef Ingvald Oterhals bekreftet ryktene på en pressekonferanse i dag morges: Lille Marius blir stadig mindre, og er nå nede i omtrent 80 cm.

Det er uklart hva som forårsaker lille Marius’ forminskelse, men det mangler ikke på teorier. – Vi vet at lille Marius ble forhekset av en trollkvinne i Bulgaria under et statsbesøk der, forteller hoffreporter Carl-Erik Grimstad. – Men det er usikkert om det er noen sammenheng.

Andre mener å vite at lille Marius fikk i seg krympepulver under den kongelige alkymikonferansen i Luxembourg. Uansett hva som er årsaken, er Marius’ framtid usikker. Dersom han fortsetter å minske i størrelse i samme tempo, anslår forskere at lille Marius vil være “ingen Marius” innen 2020.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here