Hvis du ikke tror oss, se nøye på disse bildene av Kygo (over) (Foto: TMZ and Jackson Piraz).

 

En serie bilder som har sirkulert på nettet de siste dagene synes å bekrefte ryktene som versert i lengre tid: Kygo eksisterer ikke. Kyrre Gørvell-Dahll (23) fra Bergen har i løpet av kort tid blitt Norges største eksportvare innenfor sjangeren «tropical house». Nå viser det seg at den verdenskjente artisten ikke fins.

Både artistens passfoto (til venstre) og et annet bilde av Kygo tatt under en ferietur til det tyrkiske feriestedet Alanya i fjor høst (bildet til høyre), synes å fjerne all tvil til side: Kygo finnes ikke.

På nettet reagerer nå Kygo-fans over hele verden med sjokk og vantro på nyheten. Nieuhetene kommer tilbake med mer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here