SAMFUNN: Den kjente islamkritikeren Hege Storhaug har ofte referert til sine muslimske venner i kronikker og artikler hun har skrevet. Nå viser det seg at Storhaugs venner i virkeligheten er noe helt annet – små gnagere av arten Castor fiber, også kjent som den europeiske beveren. (Foto: finchlake2000)
– Først vil jeg bare si at jeg legger meg helt flat, sier Storhaug på telefon fra Islamabad. – Jeg har hele tiden handlet i god tro når jeg har snakket om mine små, hårete muslimske venner. Det er først i det siste jeg har blitt gjort oppmerksom på artstilhørigheten deres.

Nært vennskap

Storhaug, som er aktuell med boken “Islam – den 11. landeplage” forteller at hun over flere år har pleiet et nært vennskap med en beverfamilie i Farriskilen, ei bukt på sørøstsiden av innsjøen Farris i Larvik kommune. Det er altså disse gnagerne Storhaug hadde i tankene når hun blant annet henviste til “mine sunnimuslimske venner” i en kronikk i Dagbladet 16. november i fjor.

Vi skal fortsatt dø

Islamkritikeren understreker at forholdet til beverfamilien ikke gjør trusselen fra islamisme noe mindre. – Nei, absolutt ikke. Europa brenner fortsatt, og vi skal alle sammen dø, smiler den engasjerte sørlendingen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here