Home Rampelys 5 ting du ikke visste om Justin Bieber

5 ting du ikke visste om Justin Bieber

0
5 ting du ikke visste om Justin Bieber

Kunne du alle fem fra før kan du virkelig kalle deg en ekte belieber. (Foto: Joe Bielawa)

 

  1. Justin Bieber ble født i London i 1994. Men ikke London i Storbritannia. Det ligger nemlig også en London i den kanadiske delstaten Ontario. Justin Bieber ble altså født i London, Ontario.

 

  1. Grunnen til at Justin Bieber sluttet i One Direction og gikk solo var ikke en krangel om penger slik «mainstream media» vil ha det til. Den egentlige grunnen var en uenighet om den kunstneriske retningen de skulle gå. Mens resten av guttene i One Direction ville lage kommersiell popmusikk for å selge mest mulig, ønsket Justin å gå i en mer eksperimentell retning (dubstep, EDM, indie) og utforske nye musikalske landskaper. Go Justin!

 

  1. Moren til Justin Bieber heter Vibeke Bieber og er halvt norsk. Vibekes far kom fra bygda Breivik i Sogn. Justin Bieber feirer jul i Norge annenhvert år.

 

  1. Justin Bieber har drept en mann. Selv om det er veldig sjelden at Justin Bieber blir sint, er det to ting som kan gjøre han veldig aggressiv. Det ene er når noen baksnakker vennene hans, og det andre er når mennesker sløser med vann. Det er vannmangel i mange land i verden. Visste du forresten at den neste verdenskrigen vil handle om vann? Uansett, 28 år gamle Karl Huskey fra Hamilton baksnakket en Justins beste venner på en nattklubb i Toronto i 2012. Da drepte Justin Karl Huskey med bare nevene.

 

  1. Justin Bieber støtter kommunereformen. Selv om Bieber selv er kanadier (eller kanskje nettopp derfor?) er han veldig opptatt av den nordiske velferdsstatens framtid. Under sitt siste besøk på Telenor Arena, uttalte han: «I really like Jan Tore Sanner’s way of thinking. It is fresh. Different. For sure, a lot of people will have concerns about longer distances and the threat of centralization, but in the long run I believe bigger municipalities are better placed to create robust knowledge communities and high-quality services for the Norwegian sheeple.»‘Sheeple’ er bare Justin Biebers måte å si ‘people’ på.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here