RIP-konkurransen når nye høyder (Skjermdump: Facebook)

I kjølvannet av berømte musikere som takker for seg, er mange musikkjournalister, fans og forståsegpåere tidlig ute med kondolanser og personlige historier av varierende tyngde. Overraskende mange viser seg å sitte på anekdoter fra kortere eller lengre møter med nylig avdøde artister. Etter at Lemmy Kilmister fra bandet Motörhead døde, satte det kjente RIP-sirkuset i gang igjen. Noen føler for å dele med omverdenen at de kjente Lemmy, mens andre har truffet ham i profesjonelle sammenhenger, mens andre bare har møtt ham kort. Nieuhetene ble i dag tipset om Morten Mikael Tannhoffs statusoppdatering fra 29. desember. Osloborgerens møte med Lenny (!) tar virkelig kaka så langt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here