VALBY, LARVIK: Morten Bisjord (32) sa opp jobben for å leve med hånddukken (!) Tristan (Foto: Cristian Bortes)

 

Onsdag forrige uke fikk grossistbedriften ASKO beskjeden: Morten ville slutte omgående, og truet med å sykemelde seg om han ikke fikk gå umiddelbart. Årsak: han hadde fått et forhold til en hånddukke (herregud).

– Han heter Tristan, forteller Morten. – Og han har tatt meg med storm!

Det var i et fredagslotteri på ASKO at 32-åringen, som inntil nylig jobbet som truckfører, trakk vinnerloddet og vant Tristan i premie. – Jeg latet som ingenting og satte hånddukken (seriøst, en hånddukke) ved siden av meg i setet. Men allerede da var det et bånd mellom oss, en gnist, som var udiskutabel.

Vurderer barn

Nå vurderer de å få barn sammen. Ifølge Bisjord er hånddukken (ærlig talt!) svært glad i barn og er villig til å ta seg av bleieskift og stell, hvis de en dag skulle komme dit.

– Jeg er ikke selv så veldig glad i barn selv, men for Tristan gjør jeg alt.

Jul i Las Vegas

– For oss har det ikke vært «én dag av gangen», enkelt og greit fordi vi vil ha alt – her og nå. Så fordi jante-Norge nekter oss giftermål, reiser vi til Las Vegas allerede i morgen. Om vi ikke kan gå opp midtgangen som brudgom og brudgom i Norge, så gjør vi det i Las Vegas. Og det passer jo fint, for Tristan elsker glamour! ler Larvik-mannen.

Seksuell avholdenhet

Paret deler seng, men Tristan har fra første stund vært svært bestemt på å vente til de er smidd i hymens lenker før de blir intime med hverandre. For Morten er dette uproblematisk. – Jeg har ventet 32 år med å være seksuelt intim med noen. Da klarer jeg å vente halvannen dag til!

Nå venter en bryllupssuite i Las Vegas på Morten og den gifteklare hånddukken (det er tekstil, kompis!).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here