Home Nyheter Lokal mann (45) klarer bare ikke å gå ut av farsrollen

Lokal mann (45) klarer bare ikke å gå ut av farsrollen

0
Lokal mann (45) klarer bare ikke å gå ut av farsrollen

HORTEN: Et helt lokalsamfunns klager mot slitsom farsperson når ut på internett (Foto: Reno Russell)

Innbyggerne i den lille havnebyen Horten i Vestfold har sett seg lei de bedrevitende og patroniserende utsagnene Engrebret Sjøblom (45) rundhåndet deler med omverdenen til alle døgnets våkne timer. Etter at han i september ble arbeidsløs, har omfanget bare tiltatt.Tips, livsvisdom, naturfaglige fakta og små anekdoter gis til tidligere kolleger, postmenn, butikkansatte, familie og venner i like stor grad.

Sjøblom er kjent som en hengiven og sjenerøs forelder. Men anonyme kilder klager nå på mannen som sjeldent makter å legge fra seg farsrollen når han forlater hjemmets fire vegger. Hans venner, hvilkes navn skal gå unevnt, påstår at 45-åringen tiltaler alle som om de var hans tenåringsbarn.

Nødskrik på Facebook

Facebook har som kjent en funksjon hvor man kan utelate bestemte medlemmer fra det populære sosiale mediet i å lese oppdateringer. I en slik statusoppdatering, utilgjengelig for Engebret selv og signert Sjøbloms kone, barn og venner, går de nå ut for å klage sin nød. Når vi konfronterer Sjøblom selv med oppdateringen, forholder han seg imidlertid rolig. – Det er ikke sant bare fordi det står på internett, vet du, sier han før han væter tommelen med spytt og hardhendt gnir fingeren på journalistens kinn. – Har du hatt det travelt med tannpussen i morges, ler han. – Sett vekkerklokka på ti minutter før det du har stilt den inn på nå.

– Her er det noen som trenger å komme seg ut og få seg litt frisk luft

Til Nieuhetene forteller Sjøblom at frustrasjonen rundt ham er en «pubertal overdrivelse». – Her er det noen som trenger å komme seg ut og få seg litt frisk luft, kommenterer Sjøblom. – Høres ut som om det er noen som ikke har fått ukelønnen sin, humrer han.

Rett før publiseringstid fant journalisten 200 kroner i sin egen jakkelomme. Seddelen var utstyrt med en smiley og teksten «Ikke bruk alt på en gang – E.S.».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here