FINANS/ØKONOMI: Den ambisiøse seriegründerens lykke har snudd nok en gang. (Foto: Scanpix)

Idar Vollvik har hatt mange oppturer og nedturer de siste årene. Etter det nieuhetene erfarer har Idar Vollvik blitt blakk (eller rik) igjen. Det er Kapital som melder dette.

– Det stemmer, sier Kapital-redaktør Trygve Hegnar i en kommentar. – Som finansanalytikere tør vi ikke si hvilken vei Vollviks hell har gått denne gangen. Men vi er såpass freidige at vi tar sjansen på å melde at jammen har ikke Idar Vollvik har blitt blakk (eller rik) igjen.

For rask for det menneskelige øye

Hegnar forklarer hvordan de kom fram til denne analysen.

– Siden den økonomiske situasjonen til Vollvik endrer seg med så hurtige pendelsvingninger at det er vanskelig å oppfatte med den menneskelige øye, er det vanskelig å slå fast med sikkerhet om han var blakk fra før, hvilket ville bety at han har klart å gjenoppbygge sin formue, eller om han nettopp var rik tidligere i år, hvilket i så fall ville bety at han nok en gang har kastet bort pengene på skjødesløs spekulasjon eller overdådig forbruk. Men at Vollvik nå sannsynligvis har blitt blakk (eller rik) igjen, det er det liten tvil om, slår Trygve Hegnar fast.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here