Home Nyheter Verdens beste artikkel

Verdens beste artikkel

0
Verdens beste artikkel

Ja, her er den altså: verdens beste artikkel (Fullstendig random foto, LOL: Bertknot)

Vi i nieuhetene strekker oss langt for å gi deg de beste lesesakene. Tenkesakene. Think pieces. Derfor gir det oss stor glede å kunne presentere verdens beste artikkel. Hva ligger i det, tenker du kanskje, «verdens beste artikkel»? Jo, se nå.

Finnes det noe fetere enn fyrverkeri? Trodde ikke det, nei. (Ok, så du synes kanskje det er lydforurensning eller forsøplende eller dårlig bruk av penger, men innrøm at du i det minste vet å sette pris på et pompøst kommunalt fyrverkeri, din smålige fuck). Så fyrverkeri må vi ha:

1

Ha ha! Saklig! Det her var jo faktisk helt random! Sorry ass! Nå snakker vi:

2

Greiten. Neste element må også være noe veldig fett. Hva med en pus? Ja, hva med en fuckings pus, rett og slett:

3

Ikke dumt? Hvis vi tenker at det er sånn ca fifty-fifty med katte-/hundemennesker der ute, så føler vi for å jamne litt ut. Vi er såpass lune. Så her er en vov som bare ELSKER å pusle:

4

Som du skjønner skal denne artikkelen være kun til forlystelse og nytelse. Så hva med å dra på besøk til bestemor og bestefar som har bakt en friggin’ kake til deg, kunne du tenkt deg noe bedre enn det?

5

Whoooooooh, denne artikkelen blir bare bedre og bedre 🙂 Vi sa jo at det skulle være verdens beste artikkel, ikke sant? Så vi får runde av, for dette er ikke en fuckings long read, ha ha!

Greit, siden du ber om det: ett siste bilde. Men det må bli noe totalt random, ok? Deal-i-o. Her kommer’n, ha en deilig dag, folkens:

6

Ha ha, S-A-K-E-L-I-G!

(Fotos: Bertknot, Georgie Sharp, Helios Jinn, A. Davey, Christine und David Schmitt, Jennicatpink)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here