Home Vitenskap Slik barberer du dine hårete mål

Slik barberer du dine hårete mål

0
Slik barberer du dine hårete mål
Tre enkle grep gir dine hårete mål en tiltalende, glatt overflate. (Foto: Wesensteen)

LIVSSTIL: Begynn øverst. Barber mothårs. Om du ikke kan nå de med hendene, bruk en forlenger. Med tre enkle grep, mener livsstileksperten Lise Silkeborg at dine hårete mål kan bli glatte og tiltalende.

Senkapitalismen forteller oss at vi må sette oss hårete mål. Men mange erfarer snart at hårete mål krever en del pelsstell. Lise Silkeborg fra Uranienborg, opprinnelig fra Sarpsborg, er freelance sexolog og profesjonell coach. Gjennom mange år med rådgivning til ambisiøse mennesker, mener hun å ha funnet formelen på velstelte hårete mål.

– Mine råd handler ikke om dyre kremer eller barberutstyr. Man må gjerne kjøpe inn dette, men min erfaring er at man kommer langt ved å følge tre enkle råd, sier Silkeborg.

  1. Begynn øverst. Alt for mange begynner å barbere de lavthengende fruktene først. Men det er ikke derfor man har hårete mål. Begynn øverst, da blir resultatet best.
  2. Barber mothårs. Mange tenker at man følge hårstrukturen, og ønsker derfor å barbere sine mål medhårs på samme måte som en mannehake. Men hårete mål handler om å gå mot strømmen. Dessuten mangler hårete mål hårsekker, så ikke vær redd for å sette hardt mot hardt. Da blir overflaten glatt.
  3. Om du ikke kan nå de med hendene, bruk en forlenger. Det er lett å angre når man har satt seg mål man ikke kan nå. Men fortvil ikke, du kan nå dine hårete mål ved å koble barberhøvelen til en forlenger. Noen ganger er det enkle det beste.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here